keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Puolaan lähtö

12.4.2015 lähdettiin Jyväskylästä ajeleen Helsinkiä päin, Topin ja Tuomaksen kanssa. Helsingin Hiltonissa yövyttiin ja lento lähti klo 9.45 kohti Varsovaa.
 


Varsovassa välilasku ja sitten Polish Airlinesilla kohti Wroclawia. 


Laskun jälkeen mentiin taksilla meidän kämpälle, ja myöhemmin lähdettiin pyörimään keskustaan Avivan oppaan kanssa. Aviva on yritys, joka hoitaa näitä ulkomaanvaihto hommia täällä Wroclawissa. Käytiin kokeilemassa paikallista KFC:tä ja hyvää oli. 


Seuraavana päivänä paikallinen opas näytti meille kaupunkia ja käveltiin varmaan noin 15 kilometriä sen päivän aikana. Käytiin parissa kirkossakin, koska täällä niitä on todella paljon verrattuna Suomeen tai Jyväskylään. Käytiin myös yhdessä vanhassa Yliopistossa (nimeä en muista) tässä pari kuvaa, sisältä ja katolta. 

Liikennemerkki keskustassa


Tässä kuva meidän kämpän parvekkeelta illalla 

14.4 käytiin tutustumassa yritykseen (Kuehne + Nagel) missä Topin kanssa ollaan 5 viikkoa harjoittelussa. He pitivät yrityksestä meille esittelyn ja turvakoulutuksen eli miten toimitaan jos työpaikalla sattuu jotain jne. 

15.4 alotettiin sitten työpaikalla hommat ja 9-16 pituisia päiviä tehdään pääsääntöisesti. Varastohommia tehdään ja tehtiin hommia pakkaamon puolella Topin kanssa katottiin, että pakkaukset on varmasti pakattu oikein ja, että pakkauksessa on oikeat tavarat ja pistettiin pakkaukset oikeille paikoille. Työpaikalle on n. 30min bussimatka, mutta ei se niin haittaa hyvin mahtuu aamulla istumaan ja katselemaan maisemia, bussi ja- ratikka matkathan ei täällä maksa mitään. 


2 kommenttia: